Over ons

Achmea Bank is onderdeel van Achmea, een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland met een coöperatieve achtergrond. Wij bieden spaar- en hypotheekproducten en beleggingsdiensten aan. Dat doen we via de merken Centraal Beheer en Woonfonds.


De kernactiviteiten van Achmea Bank zijn hypotheken, sparen en beleggen

Wij beheren spaargeld en bieden beleggingsdiensten aan waarmee we onze klanten financiële rust bieden nu, straks en later. En wij lenen geld aan particuliere klanten voor de aankoop van een huis zodat ze kunnen genieten van wonen. Onze producten zijn eenvoudig, transparant en flexibel.

Onze klanten vertrouwen ons hun spaargeld toe. Dit brengt de bijzondere verantwoordelijkheid met zich mee om hier zorgvuldig mee om te gaan. Dit betekent dat wij een financieel gezonde balans moeten hebben en de risico's moet beheersen.  

Wij zorgen voor de continuïteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening en richten ons op de lange termijn belangen van onze klanten en andere stakeholders. Wij leggen op een transparante manier verantwoording af over onze activiteiten en financiële soliditeit.

Wij zijn klant gedreven, resultaatgericht en persoonlijk betrokken om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Dat doen we niet alleen: samen met de merken Centraal Beheer en Woonfonds bieden we financiële oplossingen voor de opbouw van vermogen en de aanschaf van een huis. Achmea Bank is gevestigd in Tilburg en er werken circa 200 mensen.