Achmea Bank implementeert EuroPort+ van Able

maandag 22 januari 2018


TILBURG –  Achmea Bank heeft EuroPort+ geïmplementeerd als nieuw systeem voor de administratie van spaarproducten en het betalingsverkeer. EuroPort+ is een administratief platform voor vermogensbeheer. Door de implementatie van dit nieuwe systeem kan Achmea Bank haar dienstverlening aan klanten verbeteren en haar kosten structureel verlagen. Able is de ontwikkelaar van het systeem. Zij levert EuroPort+ aan Achmea Bank als online dienst (SaaS).


Pierre Huurman (Achmea Bank): “De teams van Achmea en Able hebben intensief samengewerkt om EuroPort+ live te brengen en te koppelen aan onze eigen IT-systemen en portalen. Hierdoor kunnen we nog meer nadruk leggen op de dienstverlening zodat we onze klanten nog beter van dienst zijn".  

Alex Timmermans (Able BV): “We hebben de afgelopen periode veel geïnvesteerd in online dienstverlening. Deze loopt technologisch voorop in het vermogen te schakelen met moderne klantportalen. Dit gaat banken verder helpen met hun concurrentiestrijd in de online wereld. De keuze van Achmea Bank voor EuroPort+ is voor ons een bevestiging dat we de juiste keuzes in onze technologische roadmap hebben gemaakt". 
 
Achmea Bank beheert een spaarportefeuille met een omvang van circa 5 miljard euro. Verdere financiële details worden niet bekendgemaakt.

Persbericht

Meer nieuwsberichten